Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Microsoft Surface Docking Station tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Microsoft tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Microsoft Surface Docking Station

Microsoft Surface Docking Station on laite, joka mahdollistaa Microsoft Surface -laitteen liittämisen useisiin eri laitteisiin. Tämä laite on erittäin hyödyllinen, jos käytät Surface-laitettasi työskentelyyn tai viihde-elektroniikan käyttöön. Docking Station avulla voit liittää Surface-laitteen ulkoiseen näyttöön, hiireen, näppäimistöön ja muihin laitteisiin, jolloin voit käyttää sitä kuin tietokonetta. Tämä laite on erittäin kätevä, jos haluat käyttää Surface-laitettasi monipuolisesti ja tehokkaasti. Jos olet Microsoft Surface -laitteen omistaja, sinun kannattaa harkita Microsoft Surface Docking Stationin hankkimista, jotta voit käyttää laitettasi monipuolisesti ja tehokkaasti.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)