Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Sony Xperia XZ1 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Sony tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Sony Xperia XZ1

Sony Xperia XZ1 on älypuhelin, joka on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista käyttökokemusta. Se on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten 19 megapikselin kameralla, nopealla suorittimella ja suurella näytöllä. Tämä puhelin sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat käyttää puhelintaan monipuolisesti esimerkiksi valokuvien ottamiseen, videoiden katseluun ja pelaamiseen. Sony Xperia XZ1 on myös erittäin kestävä ja sen akun kesto on erinomainen. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista älypuhelinta, Sony Xperia XZ1 on hyvä valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)