Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung Galaxy Trend Plus S7580 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung Galaxy Trend Plus S7580

Samsung Galaxy Trend Plus S7580 – Pieni pakkaus suurilla ominaisuuksilla

Samsung Galaxy Trend Plus S7580 on kompakti ja edullinen älypuhelin, joka tarjoaa monipuoliset ominaisuudet käyttäjilleen. Puhelin on varustettu 4 tuuman näytöllä, jonka resoluutio on 480 x 800 pikseliä. Näytön lisäksi puhelimessa on 1,2 gigahertsin tuplaydinprosessori, 768 megatavua RAM-muistia ja 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Puhelimessa on myös 5 megapikselin takakamera, joka mahdollistaa kuvien ja videoiden tallennuksen laadukkaasti. Lisäksi Galaxy Trend Plusissa on etukamera, jonka resoluutio on 0,3 megapikseliä.

Tämä Android-käyttöjärjestelmään perustuva älypuhelin sisältää myös monia muita ominaisuuksia, kuten Wi-Fi, Bluetooth, GPS sekä microSD-korttipaikka, jolla tallennustilaa voi laajentaa jopa 32 gigatavuun asti.

Samsung Galaxy Trend Plus S7580 on varsin näppärä ja edullinen vaihtoehto niille, jotka etsivät monipuolista mutta kompaktia älypuhelinta. Sen suorituskyky ja ominaisuudet takaavat käyttäjilleen hyvän käyttökokemuksen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)