Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung SyncMaster 2243 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung SyncMaster 2243

Samsung SyncMaster 2243 on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti koti- ja toimistokäyttöön. Tämä näyttö tarjoaa terävän ja selkeän kuvan, joka tekee työskentelystä ja viihtymisestä miellyttävää. Sen suuri näyttöalue mahdollistaa useiden ikkunoiden käytön samanaikaisesti, mikä tehostaa työskentelyä. Samsung SyncMaster 2243 on myös energiatehokas, mikä säästää sekä ympäristöä että rahaa. Jos etsit laadukasta ja monipuolista tietokonenäyttöä, Samsung SyncMaster 2243 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)