Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung S27F350FHU tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung S27F350FHU

Samsung S27F350FHU on 27-tuumainen tietokonenäyttö, joka on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista kuvanlaatua ja mukavuutta käyttäjälle. Tämä näyttö sopii erinomaisesti kotikäyttöön, toimistoon tai pelaamiseen. Sen ohut muotoilu ja tyylikäs ulkonäkö sopivat hyvin moderniin sisustukseen. Näytössä on myös Eye Saver -tila, joka vähentää silmien rasitusta pitkäaikaisessa käytössä. Samsung S27F350FHU on erinomainen valinta, jos etsit laadukasta ja tyylikästä tietokonenäyttöä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)