Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung S24E450B tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung S24E450B

Samsung S24E450B on 24-tuumainen tietokonenäyttö, joka on suunniteltu erityisesti toimistokäyttöön. Se tarjoaa terävän ja selkeän kuvan, joka helpottaa työskentelyä pitkänkin päivän aikana. Näytössä on myös monia käteviä ominaisuuksia, kuten silmäystävällinen tila, joka vähentää silmien rasitusta, sekä energiansäästötila, joka auttaa säästämään sähköä. Asiakkaan kannattaa ostaa tämä tuote, jos hän etsii laadukasta ja käytännöllistä näyttöä toimistokäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)