Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung S24D390HL tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung S24D390HL

Samsung S24D390HL on 24-tuumainen tietokonenäyttö, joka on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista kuvanlaatua ja mukavuutta käyttäjälle. Tämä näyttö sopii erinomaisesti kotikäyttöön, toimistoon tai opiskeluun. Sen ohut muotoilu ja tyylikäs ulkonäkö sopivat hyvin moderniin sisustukseen. Näytössä on myös Eye Saver -tila, joka vähentää silmien rasitusta pitkäaikaisessa käytössä. Asiakkaan kannattaa hankkia tämä näyttö, jos hän haluaa parantaa työskentelymukavuuttaan ja nauttia korkealaatuisesta kuvanlaadusta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)