Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung SyncMaster S24B350TL tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung SyncMaster S24B350TL

Samsung SyncMaster S24B350TL on 24-tuumainen tietokonenäyttö, joka on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista kuvanlaatua ja suorituskykyä. Tämä näyttö sopii erinomaisesti kotikäyttöön, toimistokäyttöön ja pelaamiseen. Sen ohut muotoilu ja tyylikäs ulkonäkö sopivat hyvin moderniin sisustukseen. Asiakkaan kannattaa hankkia tämä näyttö, jos hän haluaa parantaa tietokoneensa käyttökokemusta ja nauttia terävästä ja selkeästä kuvasta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)