Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung SyncMaster S24B350H tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung SyncMaster S24B350H

Samsung SyncMaster S24B350H on 24-tuumainen tietokonenäyttö, joka on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista kuvanlaatua ja mukavuutta käyttäjälle. Tämä näyttö on ihanteellinen valinta niille, jotka käyttävät tietokonettaan pitkiä aikoja päivässä, sillä sen silmäystävällinen teknologia vähentää silmien rasitusta. Samsung SyncMaster S24B350H on myös erittäin energiatehokas, mikä tarkoittaa, että se säästää sähköä ja rahaa pitkällä aikavälillä. Tämä näyttö on erinomainen valinta niille, jotka etsivät korkealaatuista ja luotettavaa tietokonenäyttöä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)