Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung NP900X3C tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung NP900X3C

Samsung NP900X3C on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvalle käyttäjälle. Se on kevyt ja ohut, joten se on helppo kuljettaa mukana minne tahansa. Tämä tietokone sopii erinomaisesti opiskelijoille, liikematkailijoille ja kaikille, jotka tarvitsevat tietokonetta matkoillaan. Samsung NP900X3C:ssä on nopea suoritin ja riittävästi tallennustilaa, joten se soveltuu hyvin myös vaativampiin käyttötarkoituksiin. Jos etsit luotettavaa ja kestävää kannettavaa tietokonetta, Samsung NP900X3C on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)