Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung LS32F351FUU tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung LS32F351FUU

Samsung LS32F351FUU on 32-tuumainen tietokonenäyttö, joka on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista kuvanlaatua ja mukavuutta käyttäjälle. Tämä näyttö sopii erinomaisesti esimerkiksi kotitoimistoon, pelaamiseen tai elokuvien katseluun. Sen ohut muotoilu ja tyylikäs ulkonäkö sopivat hyvin moderniin sisustukseen. Asiakkaan kannattaa hankkia tämä tuote, jos hän haluaa nauttia suuresta näytöstä, joka tarjoaa selkeän ja terävän kuvan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)