Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung Galaxy J5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung Galaxy J5

Samsung Galaxy J5 on älypuhelin, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen laadukkaan ja monipuolisen puhelinkokemuksen. Puhelimessa on selkeä ja kirkas näyttö, joka sopii hyvin esimerkiksi videoiden katseluun ja valokuvien selailuun. Lisäksi Galaxy J5:ssä on hyvä kamera, jolla voi ottaa laadukkaita kuvia ja videoita. Puhelin sopii hyvin esimerkiksi nuorille ja opiskelijoille, jotka etsivät edullista ja monipuolista älypuhelinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)