Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung Galaxy J3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung Galaxy J3

Samsung Galaxy J3 on älypuhelin, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen laadukasta ja helppokäyttöistä puhelinkokemusta. Tämä puhelin sopii erityisesti niille, jotka etsivät edullista ja luotettavaa älypuhelinta. Samsung Galaxy J3:ssa on monipuoliset ominaisuudet, kuten hyvä kamera, nopea suoritin ja käyttöjärjestelmä sekä pitkäkestoinen akku. Tämä puhelin sopii hyvin niille, jotka käyttävät puhelintaan päivittäin esimerkiksi viestittelyyn, sosiaalisen median käyttöön ja valokuvien ottamiseen. Jos etsit edullista ja laadukasta älypuhelinta, Samsung Galaxy J3 on hyvä valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)