Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung Galaxy Xcover 4 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung Galaxy Xcover 4

Samsung Galaxy Xcover 4 on kestävä ja luotettava älypuhelin, joka on suunniteltu kestämään haastavissakin olosuhteissa. Se sopii erityisesti ulkoilma- ja seikkailuharrastajille, jotka tarvitsevat puhelinta, joka kestää kosteutta, pölyä ja iskuja. Xcover 4:ssä on myös pitkäkestoinen akku, joka kestää koko päivän aktiivisessa käytössä. Puhelimessa on myös hyvä kamera ja nopea suoritin, joten se sopii hyvin myös arkipäivän käyttöön. Jos etsit kestävää ja luotettavaa puhelinta, joka kestää haastavissakin olosuhteissa, Samsung Galaxy Xcover 4 on hyvä valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)