Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung Galaxy Trend Plus tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung Galaxy Trend Plus

Samsung Galaxy Trend Plus on älypuhelin, joka on suunniteltu helpottamaan arkea. Se tarjoaa monipuoliset ominaisuudet, kuten nopean internetyhteyden, hyvän kameran ja käyttöjärjestelmän, joka mahdollistaa monien eri sovellusten käytön. Tämä puhelin sopii erityisesti niille, jotka haluavat helppokäyttöisen ja luotettavan puhelimen arjen tarpeisiin. Samsung Galaxy Trend Plus on hyvä valinta niille, jotka haluavat laadukkaan puhelimen kohtuulliseen hintaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)