Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung Galaxy S5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 on älypuhelin, joka on suunniteltu tarjoamaan monipuolisia ominaisuuksia ja käyttökokemuksia. Se on ihanteellinen valinta asiakkaille, jotka etsivät laadukasta puhelinta, joka tarjoaa nopean suorituskyvyn, suuren näytön ja kestävän akun. Samsung Galaxy S5:llä voit nauttia musiikista, elokuvista, peleistä ja muista viihdetarjonnasta missä tahansa ja milloin tahansa. Se on myös varustettu monipuolisilla kameratoiminnoilla, joiden avulla voit tallentaa korkealaatuisia valokuvia ja videoita. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista älypuhelinta, Samsung Galaxy S5 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)