Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung Galaxy Note10+ tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung Galaxy Note10+

Samsung Galaxy Note10+ on huippuluokan älypuhelin, joka on suunniteltu erityisesti vaativille käyttäjille. Tämä puhelin tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, upean näytön ja monipuoliset ominaisuudet, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat parasta. Samsung Galaxy Note10+ on erityisen hyvä valinta niille, jotka käyttävät puhelintaan paljon työssä tai opiskelussa, sillä sen avulla voi hoitaa monia tehtäviä nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi tämä puhelin on erittäin tyylikäs ja laadukas, joten se sopii hyvin myös niille, jotka haluavat näyttää hyvältä. Jos etsit huippuluokan älypuhelinta, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet, Samsung Galaxy Note10+ on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)