Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung Galaxy K zoom tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung Galaxy K zoom

Samsung Galaxy K zoom on älypuhelin, joka on suunniteltu erityisesti valokuvaukseen. Sen kamerassa on 20,7 megapikselin kenno ja 10-kertainen optinen zoom, joka mahdollistaa tarkkojen ja laadukkaiden kuvien ottamisen. Puhelimessa on myös monia muita ominaisuuksia, kuten nopea suoritin, suuri näyttö ja käyttöjärjestelmä, joka mahdollistaa monipuolisen käytön. Samsung Galaxy K zoom on erinomainen valinta niille, jotka haluavat ottaa laadukkaita kuvia ja käyttää monipuolista älypuhelinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)