Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung Galaxy A3 (2016) tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung Galaxy A3 (2016)

Samsung Galaxy A3 (2016) on älypuhelin, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen laadukkaan käyttökokemuksen. Tämä puhelin on erinomainen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja helppokäyttöistä puhelinta. Samsung Galaxy A3 (2016) on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten hyvällä kameralla, nopealla suorituskyvyllä ja pitkäkestoisella akulla. Tämä puhelin sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat käyttää puhelintaan päivittäin esimerkiksi työasioissa tai viestittelyyn ystävien kanssa. Samsung Galaxy A3 (2016) on hyvä valinta, jos etsit laadukasta ja luotettavaa älypuhelinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)