Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung Galaxy A3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung Galaxy A3

Samsung Galaxy A3 on älypuhelin, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen laadukkaan ja monipuolisen puhelinkokemuksen. Tämä puhelin sopii erinomaisesti niille, jotka etsivät luotettavaa ja helppokäyttöistä puhelinta, joka tarjoaa hyvän kameran, nopean suorituskyvyn ja pitkän akunkeston. Samsung Galaxy A3 on myös erittäin tyylikäs ja kestävä puhelin, joka sopii hyvin niille, jotka haluavat puhelimen, joka kestää käyttöä ja näyttää hyvältä samalla. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista älypuhelinta, Samsung Galaxy A3 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)