Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung C24F396FHU tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung C24F396FHU

Samsung C24F396FHU on 24-tuumainen kaareva näyttö, joka sopii erinomaisesti pelaamiseen, elokuvien katseluun ja työskentelyyn. Sen kaareva muotoilu tarjoaa laajan katselukulman ja parantaa katselukokemusta. Näytössä on Full HD -resoluutio ja AMD FreeSync -teknologia, joka vähentää kuvan repeilyä ja viivettä. Asiakkaan kannattaa ostaa tämä tuote, jos hän haluaa parantaa tietokoneen näyttöä ja nauttia paremmasta katselukokemuksesta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)