Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung SyncMaster BX2450L tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung SyncMaster BX2450L

Samsung SyncMaster BX2450L on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti koti- ja toimistokäyttöön. Sen teräväpiirtoinen näyttö tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja sen energiatehokkuus säästää sähköä. Tämä näyttö on erittäin helppo asentaa ja käyttää, ja sen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät laadukasta ja luotettavaa tietokonenäyttöä. Jos etsit korkealaatuista näyttöä, joka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja on helppo käyttää, Samsung SyncMaster BX2450L on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)