Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung B2440L tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung B2440L

Samsung B2440L on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti niin koti- kuin työkäyttöönkin. Sen suuri 24 tuuman näyttö tarjoaa selkeän ja terävän kuvan, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi elokuvien katseluun tai monen ikkunan samanaikaiseen käyttöön. Näytössä on myös energiatehokas LED-taustavalo, joka säästää sähköä ja vähentää ympäristökuormitusta. Samsung B2440L on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat laadukkaan ja monipuolisen tietokonenäytön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)