Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung SyncMaster B2230 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung SyncMaster B2230

Samsung SyncMaster B2230 on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti koti- ja toimistokäyttöön. Sen suuri 22 tuuman näyttö tarjoaa selkeän ja terävän kuvan, joka sopii hyvin esimerkiksi elokuvien katseluun tai työskentelyyn useiden ikkunoiden kanssa. Näytössä on myös energiansäästöominaisuudet, jotka auttavat säästämään sähköä ja rahaa. Samsung SyncMaster B2230 on hyvä valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja laadukasta tietokonenäyttöä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)