Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung 900X tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung 900X

Samsung 900X on kevyt ja ohut kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvaan elämäntyyliin. Se on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta matkustaessaan tai työskennellessään kahvilassa tai muissa julkisissa paikoissa. Samsung 900X on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu hyvin monenlaiseen käyttöön, kuten työskentelyyn, opiskeluun tai viihteen katseluun. Sen tyylikäs muotoilu ja keveys tekevät siitä myös houkuttelevan valinnan niille, jotka haluavat tyylikkään ja modernin tietokoneen. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Samsung 900X on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)