Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung SyncMaster 226BW tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung SyncMaster 226BW

Samsung SyncMaster 226BW on laadukas tietokonenäyttö, joka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja nopean vasteajan. Tämä näyttö sopii erinomaisesti pelaamiseen, elokuvien katseluun ja työskentelyyn. Sen laaja näyttöalue mahdollistaa useiden ikkunoiden käytön samanaikaisesti, mikä tekee multitaskingista helpompaa. Samsung SyncMaster 226BW on hyvä valinta kaikille, jotka etsivät korkealaatuista ja monipuolista tietokonenäyttöä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)