Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung Galaxy Xcover 3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung Galaxy Xcover 3

Samsung Galaxy Xcover 3 on kestävä ja luotettava älypuhelin, joka on suunniteltu kestämään haastavissakin olosuhteissa. Se sopii erityisesti ulkoilma- ja seikkailuharrastajille, jotka tarvitsevat puhelinta, joka kestää kosteutta, pölyä ja iskuja. Xcover 3:ssa on myös pitkä akunkesto, joten se sopii hyvin pitkille retkille tai työpäiville. Puhelimessa on myös käteviä ominaisuuksia, kuten GPS, NFC ja 5 megapikselin kamera. Jos etsit kestävää ja luotettavaa puhelinta, joka sopii aktiiviseen elämäntyyliin, Samsung Galaxy Xcover 3 on hyvä valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)