Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung Galaxy S6 Edge tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa upean käyttökokemuksen. Sen kaareva näyttö tekee siitä erittäin tyylikkään ja sen tehokas suoritin mahdollistaa nopean käytön. Tämä puhelin sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat laitteen, joka on sekä tyylikäs että tehokas. Sen avulla voit navigoida helposti verkossa, ottaa upeita valokuvia ja tallentaa videoita. Jos etsit huippuluokan älypuhelinta, Samsung Galaxy S6 Edge on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)