Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Samsung Galaxy S4 Mini tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Samsung Galaxy S4 Mini

Samsung Galaxy S4 Mini on pienikokoinen älypuhelin, joka on suunniteltu helpottamaan arkea. Se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat käyttää älypuhelintaan yksinkertaisesti ja vaivattomasti. Tämä puhelin on täynnä käteviä ominaisuuksia, kuten nopea suoritin, hyvä kamera ja helppokäyttöinen käyttöjärjestelmä. Samsung Galaxy S4 Mini on erinomainen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja helppokäyttöistä älypuhelinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)