Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Philips Brilliance 241P tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Philips tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Philips Brilliance 241P

Philips Brilliance 241P on korkealaatuinen tietokonenäyttö, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen katselukokemuksen. Tämä näyttö on ihanteellinen valinta niille, jotka käyttävät tietokonettaan päivittäin ja tarvitsevat laadukkaan näytön, joka tarjoaa tarkat ja selkeät kuvat. Philips Brilliance 241P on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppo asentaa, joten se sopii hyvin niille, jotka eivät ole teknisesti lahjakkaita. Tämä näyttö on myös erittäin kestävä ja luotettava, joten se kestää pitkään ja tarjoaa erinomaisen vastineen rahalle. Jos etsit korkealaatuista tietokonenäyttöä, joka tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen, Philips Brilliance 241P on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)