Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Philips 288P6LJEB tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Philips tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Philips 288P6LJEB

Philips 288P6LJEB on laadukas tietokonenäyttö, joka tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen. Tämä näyttö on suunniteltu erityisesti vaativille käyttäjille, jotka tarvitsevat suurta näyttöä esimerkiksi työskennellessään monen ohjelman kanssa samanaikaisesti. Philips 288P6LJEB tarjoaa erittäin tarkan kuvanlaadun ja sen suuri näyttöalue mahdollistaa monipuolisen käytön. Tämä näyttö on erinomainen valinta niille, jotka haluavat parantaa työskentelymukavuuttaan ja tehostaa työskentelyään.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)