Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Philips 273P3L tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Philips tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Philips 273P3L

Philips 273P3L on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti niin koti- kuin työkäyttöönkin. Sen suuri 27 tuuman näyttö tarjoaa selkeän ja terävän kuvan, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi elokuvien katseluun tai monen ikkunan samanaikaiseen käyttöön. Näytössä on myös monipuoliset liitännät eri laitteille, kuten tietokoneelle, pelikonsolille tai televisiolle. Philips 273P3L on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat laadukkaan ja monipuolisen näytön kotiin tai toimistoon.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)