Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Philips Brilliance 225B tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Philips tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Philips Brilliance 225B

Philips Brilliance 225B on korkealaatuinen tietokonenäyttö, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen katselukokemuksen. Tämä näyttö on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät laadukasta näyttöä kotiin tai toimistoon. Philips Brilliance 225B tarjoaa terävän ja selkeän kuvan, joka tekee siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin käyttötarkoituksiin, kuten työskentelyyn, pelaamiseen ja viihtymiseen. Sen ergonominen muotoilu ja säädettävyys mahdollistavat mukavan käyttökokemuksen pitkänkin käyttöajan aikana. Jos etsit korkealaatuista tietokonenäyttöä, joka tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen, Philips Brilliance 225B on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)