Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Philips Brilliance 220P tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Philips tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Philips Brilliance 220P

Philips Brilliance 220P on korkealaatuinen tietokonenäyttö, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen katselukokemuksen. Tämä näyttö on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät laadukasta näyttöä kotiin tai toimistoon. Sen avulla voit nauttia terävästä ja selkeästä kuvasta, joka sopii erinomaisesti monenlaisiin käyttötarkoituksiin, kuten työskentelyyn, pelaamiseen tai viihteen katseluun. Philips Brilliance 220P on myös erittäin helppo käyttää ja säätää, joten se sopii hyvin kaikentyyppisille käyttäjille. Jos etsit korkealaatuista tietokonenäyttöä, joka tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen, Philips Brilliance 220P on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)