Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Philips 220B1CS00 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Philips tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Philips 220B1CS00

Philips 220B1CS00 on tietokonenäyttö, joka on suunniteltu käytettäväksi toimistoissa ja kotikäytössä. Se tarjoaa selkeän ja terävän kuvan, joka sopii hyvin esimerkiksi tekstinkäsittelyyn, sähköpostien lukemiseen ja internetin selaamiseen. Näytössä on myös sisäänrakennettu kaiutin, joka mahdollistaa äänen kuuntelun ilman erillistä kaiutinta. Philips 220B1CS00 on hyvä valinta asiakkaille, jotka etsivät luotettavaa ja helppokäyttöistä tietokonenäyttöä kohtuulliseen hintaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)