Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Panasonic Toughbook CF-53 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Panasonic tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Panasonic Toughbook CF-53

Panasonic Toughbook CF-53 on kestävä ja luotettava kannettava tietokone, joka on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita. Se sopii erityisesti ammattikäyttöön, kuten teollisuuteen, logistiikkaan ja sotilaskäyttöön. Tämä tietokone on suunniteltu kestämään iskuja, tärinää, kosteutta ja pölyä, joten se on erittäin luotettava ja kestävä valinta. Asiakkaan kannattaa ostaa Panasonic Toughbook CF-53, jos hän tarvitsee tietokonetta, joka kestää kovaa käyttöä ja joka toimii luotettavasti myös haastavissa olosuhteissa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)