Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Packard Bell Viseo 193 Ws tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Packard Bell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Packard Bell Viseo 193 Ws

Packard Bell Viseo 193 Ws on tietokonenäyttö, joka on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista kuvaa ja suorituskykyä. Tämä näyttö sopii erinomaisesti kotikäyttöön, toimistoon tai opiskeluun. Sen laaja näyttöalue mahdollistaa monia käyttötapoja, kuten multitasking, elokuvien katselu ja pelaaminen. Packard Bell Viseo 193 Ws on erinomainen valinta asiakkaille, jotka etsivät luotettavaa ja laadukasta tietokonenäyttöä kohtuulliseen hintaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)