Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Optinen USB-Hiiri tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Optinen USB-Hiiri

Optinen USB-hiiri on tietokoneen lisälaite, joka mahdollistaa tarkan ja helpon hiiren käytön. Se on erittäin kätevä työskennellessä tietokoneella, sillä sen avulla voi nopeasti liikkua eri ohjelmien välillä ja tehdä tarkkoja valintoja. Optinen USB-hiiri on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat parantaa tietokoneen käyttökokemusta ja tehdä työskentelystä tehokkaampaa. Se on helppo asentaa ja käyttää, ja sen avulla voi tehdä monia erilaisia tehtäviä nopeasti ja helposti. Jos etsit luotettavaa ja kätevää hiirtä tietokoneellesi, optinen USB-hiiri on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)