Ostin teiltä tuotteen, mitä nyt?

Moi! Tämä sivu on sinulle, joka olet jo ostanut tuotteen meiltä. Tältä sivulta löydät kootusti pikalinkit- ja ohjeet. Jos päädyit tänne muuta kautta, kuin lähetyslistassamme mainitusta linkistä, tämä sivu voi olla sinulle epäolennainen.

Mitä tämä Grenius tarra tarkoittaa?

Jos löydät koneestasi tämän tarran, olet tehnyt erittäin hyvän valinnan. 🌍

Tämä tarra on merkki laadusta, mutta se ei ole pelkkä tarra, vaan sen takana on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, huippuunsa viritetty ja erittäin yksityiskohtainen kunnostus- ja kuntoluokitusprosessi, sekä mukava työpaikka jonka toimintaa ohjaa tiukimpien standardien määrittämät laatu-, tietoturva-, työterveys-, työturvallisuus- ja ympäristöjärjestelmät.

Se on paljon enemmän kuin pelkkä tarra. Näitä näkyy liimattuna kaikissa joulukuun jälkeen asennetuissa tietokoneissamme.

Älä siis irroita sitä, vaan jos esimerkiksi myyt laitteen, uusikin omistaja tietää ammattilaisten suorittamasta huolellisesta kunnostustyöstä. 🦾

HUOM! Tämä on turvatarra. Tarraa ei voi siirtää toiseen laitteeseen rikkomatta sitä.

Miten otan tuotteen käyttöön?

Emme toimita laitteiden mukana erillisiä käyttöohjeita enää, sillä se olisi lähinnä paperin haaskausta. Kun käynnistät laitteen virtapainikkeesta, sen pitäisi osata opastaa sinua eteenpäin. Jos kuitenkin kohtaat minkäänlaisia ongelmia tuotteen käyttöönotossa tai käytössä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Huomaathan että erillisten ohjelmistojen asennuksen tai käytön suhteen tulee olla yhteydessä ohjelmiston toimittajaan tai myyjään. Esimerkiksi Microsoft Office paketin asennus- ja käyttöohjeet löytyvät Microsoftilta. Taikka esim. jonkin hankkimasi pelin asennuksesta, asetuksista ja käytöstä löytyy usein ohjeet pelin valmistajalta tai myyjältä.

Seuraavista ohjeista voi olla sinulle hyötyä:

Windows laitteiden ohjeet

Chromebookin käyttöönotto-ohje

Apple iPhonen, iPadin tai iPod touchin käyttöönotto-ohjeet

Apple Macbook Pro, Air, iMac, Mac Pro ja muiden Apple tietokoneiden ohjeet

Microsoft Office -paketin ohjeet (Word, Excel, Powerpoint jne..)

Haluan palauttaa tuotteen

Jos tahdot syystä tai toisesta palauttaa ostamasi tuotteen, katso palautusohjeet täältä.

Maininta laitteiden akuista

Yleisesti ottaen akku kannattaa ladata aina täyteen ennen ensimmäistä käyttöä ja sitä ei kannata päästää tyhjenemään täysin tyhjäksi.

Jos tuotteeseesi on asennettu uusi akku, paketin mukana toimitettiin valmistajan ohjeistus akun käyttöiän maksimoimiseksi.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset ja niihin vastaukset löydät täältä

Oppaat ja artikkelit

Meidän kirjoittamat oppaat ja artikkelit löydät täältä