Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Microsoft Office 365 Personal tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Microsoft tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Microsoft Office 365 Personal

Microsoft Office 365 Personal on ohjelmistopaketti, joka sisältää useita erilaisia sovelluksia, kuten Word, Excel, PowerPoint ja Outlook. Se on suunniteltu yksittäisille käyttäjille, jotka tarvitsevat helppokäyttöisen ja monipuolisen työkalun toimistotyöhön. Office 365 Personal mahdollistaa asiakirjojen luomisen, muokkaamisen ja jakamisen helposti ja nopeasti. Se tarjoaa myös pilvipalvelun, joka mahdollistaa tiedostojen tallentamisen ja jakamisen verkossa. Asiakkaan kannattaa hankkia Office 365 Personal, jos hän tarvitsee tehokkaan ja monipuolisen työkalun toimistotyöhön, joka on helppo käyttää ja joka tarjoaa pilvipalvelun.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)