Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Microsoft Office 365 Business Premium tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Microsoft tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Microsoft Office 365 Business Premium

Microsoft Office 365 Business Premium on pilvipalvelu, joka tarjoaa yrityksille monipuoliset työkalut tehokkaaseen työskentelyyn. Se sisältää muun muassa Word-, Excel-, PowerPoint- ja Outlook-ohjelmat sekä Teams-viestintäsovelluksen. Office 365 Business Premiumin avulla voit luoda ja jakaa asiakirjoja, hoitaa sähköposteja ja kalenteria, pitää kokouksia ja kommunikoida tiimisi kanssa reaaliajassa. Tämä tuote on erinomainen valinta yrityksille, jotka haluavat parantaa tuottavuuttaan ja tehostaa työskentelyä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)