Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Nokia X20 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Nokia X20

Nokia X20 on älypuhelin, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen nopean ja sujuvan käyttökokemuksen. Tämä puhelin on erinomainen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja kestävää puhelinta, joka tarjoaa monipuoliset ominaisuudet. Nokia X20:lla voit nauttia suuresta näytöstä, pitkäkestoisesta akusta ja monipuolisesta kamerasta. Tämä puhelin on myös erittäin turvallinen, sillä se sisältää useita turvallisuusominaisuuksia, kuten sormenjälkitunnistimen ja kasvojentunnistuksen. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista älypuhelinta, Nokia X20 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)