Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Nokia 6.1 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Nokia 6.1

Nokia 6.1 on älypuhelin, joka on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista käyttökokemusta. Se on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten 5,5 tuuman näytöllä, 16 megapikselin kameralla ja nopealla Snapdragon 630 -prosessorilla. Nokia 6.1 on erinomainen valinta asiakkaille, jotka etsivät luotettavaa ja kestävää älypuhelinta. Sen kestävä rakenne ja pitkä akunkesto tekevät siitä ihanteellisen valinnan aktiivisille käyttäjille. Lisäksi Nokia 6.1:n käyttöjärjestelmä on helppo ja intuitiivinen, mikä tekee sen käytöstä miellyttävää ja vaivatonta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)