Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Nokia 4.2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Nokia tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Nokia 4.2

Nokia 4.2 on älypuhelin, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen laadukkaan ja monipuolisen käyttökokemuksen. Puhelimessa on tyylikäs muotoilu ja se on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten kahdella takakameralla ja edessä olevalla selfie-kameralla. Nokia 4.2 on erinomainen valinta asiakkaille, jotka etsivät luotettavaa ja helppokäyttöistä älypuhelinta, joka tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen. Puhelin sopii erinomaisesti niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön ja sen avulla voi esimerkiksi ottaa laadukkaita valokuvia, surffata netissä tai käyttää erilaisia sovelluksia.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)