Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Nokia 3310 3G tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Nokia 3310 3G

Nokia 3310 3G on kestävä ja luotettava matkapuhelin, joka on suunniteltu kestämään pitkään. Se on erinomainen valinta asiakkaille, jotka etsivät yksinkertaista ja helppokäyttöistä puhelinta. Nokia 3310 3G:llä voi soittaa ja vastaanottaa puheluita, lähettää tekstiviestejä ja käyttää perustoimintoja, kuten kalenteria ja herätyskelloa. Sen pitkä akunkesto ja kestävä rakenne tekevät siitä ihanteellisen valinnan asiakkaille, jotka tarvitsevat luotettavan puhelimen päivittäiseen käyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)