Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Nokia 3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Samsung tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Nokia 3

Nokia 3 on älypuhelin, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen laadukkaan ja luotettavan puhelinkokemuksen. Se on erinomainen valinta asiakkaille, jotka etsivät edullista ja helppokäyttöistä puhelinta. Nokia 3:lla voi soittaa puheluita, lähettää viestejä, käyttää sosiaalista mediaa ja surffata netissä. Sen kestävä rakenne ja pitkä akunkesto tekevät siitä ihanteellisen valinnan aktiivisille käyttäjille. Nokia 3 on myös varustettu laadukkaalla kameralla, joka mahdollistaa upeiden valokuvien ottamisen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)