Myyntiehdot


Koronainfon löydät täältä


Maksutavat ja maksunvälittäjät

Grenius.fi verkkokaupassa on laaja maksutapavalikoima. Voit maksaa maksukortilla, mobiilimaksuilla tai verkkopankilla, mutta esimerkiksi myös osamaksulla- tai laskulla! Yrityksille on tarjolla myös leasingratkaisut.

Verkkokauppamme maksunvälittäjinämme toimivat sekä Paytrail Oyj että Collector Bank AB (nykyään brändätty Walley:ksi). Alla molempien tuoteselosteet ja ehdot:

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Grenius osamaksu- ja lasku (Walley):

Muiden lasku- ja osamaksuvaihtoehtojen ohella tarjottavan, Collector Bank AB:n (09/21 alkaen Walley:n) kanssa yhteistyössä toteutetun Grenius lasku- ja osamaksun ehdot näet kassalla ennen ostopäätöstä, tai voit lukea ne tästä

  •   Päätät itse mitä maksutapaa haluat käyttää, ennen ostoksesi vahvistamista.
  •   Grenius laskulla saat henkilöasiakkaana 60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
  •   Uusiotuotteita saa kokeilla kotona 60 päivää ja palautus on myös maksuton, joten et maksa kokeiluajalta mitään!
  •   Voit myös valita osamaksuvaihtoehdon ja saat laskelman kuukausieristä heti.
  •   Myös yrityksille on tarjolla Grenius lasku 45 päivän maksuajalla.

Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.
Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, maksaa laskun osissa suorittamalla laskussa mainitun vähimmäissumman tai sitä suuremman summan eräpäivään mennessä. Laskun toimitustapa ja mahdolliset lisäkulut näytetään kassalla ennen kuin vahvistat ostoksen. Jotta voisit maksaa laskun osissa, sinun tulee laskun saatuasi allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi, jollei sinulla ole sovellettavien ehtojen mukaista voimassa olevaa luottosopimusta. Tililuotto on jatkuva luotto, joten voit sinulle myönnettävän luottorajan puitteissa maksaa osissa muihinkin ostoksiin liittyviä Collector Bankin laskuja samaa tililuottoa käyttäen. Sinun tulee olla tilaushetkellä vähintään 18-vuotias, jotta voit maksaa laskulla tai tililuotolla.
Sivulla oma.collector.fi näet kaikki avoimet laskusi Collector Bankilta.

Löydät täydelliset Collector kuluttaja-asiakkaan ehdot täältä
ja yritysasiakkaan ehdot täältä


Toimitustavat

Monipuoliset toimitustavat, mm. Posti, Postnord, Matkahuolto jne. Toimitus kaikkialle Suomeen vai n. 1-2 arkipäivää ja PK-seudulla jopa saman päivän toimitukset. Käsittelemme omasta varastosta postitse lähtevät tilaukset samana- tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Yli 29€ tilauksille maksuton toimitus.

Toimitamme myös muualle Eurooppaan Postilla, Postnordilla ja GLS:llä.

Digital-Download (ESD) Tuotteet toimitetaan tilauksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen tunnin sisällä normaalien aukioloaikojen puitteissa. Viimeistään 24h sisällä tilauksesta. Digitaalisen latauksen tuotteita ei voi palauttaa eikä niitä hyvitetä.

Mahdollinen, tuotekohtainen poikkeuksellinen toimitusaika on ilmoitettu tuotekuvauksessa.

Tilaukset toimitetaan suoraan tilauksella annettuun osoitteeseen tai lähimpään noutopaikkaan riippuen valitusta toimitustavasta.

Voit myös noutaa tilauksesi noutovarastoltamme, mutta sovi noutoaika aina etukäteen! Nouto on maksuton. Laitteita saa tutkia paikan päällä. Noutovaraston aukioloajat löydät täältä


Takuu, vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla jälleenmyyntikelpoisilla tuotteilla on kuluttaja-asiakkaille maksuton 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Käytettyjä tuotteita saa kokeilla kotona 60 päivää, eli niiden vaihto- ja palautusoikeus on 60 päivää! Uudet tuotteet tulee olla avaamattomina alkuperäisessä pakkauksessa. Ps. jos ostat Grenius laskulla, saat myös 60 päivää 100% kulutonta maksuaikaa ostoksellesi! (Yrityksille 45 päivää)

Palautukset Greniuksen kustannuksella Suomessa. Ulkomailta ostaessa asiakkaan kustannuksella.

HUOM! Pakettiautomaatista tai noutopisteestä noutamatonta tilausta ei käsitellä palautuksena. Noutamaton tilaus yleensä palautuu Greniukselle, mutta noutamattoman tilauksen hyvityksestä vähennetään 25 € käsittelykulu.

Jos tilaajana on yritys tai yhteisö, alle 2000€ tilauksissa takuu, vaihto- ja palautusoikeus on sama kuin kuluttajalla. Yli 2000€ erissä palautus tai peruutusoikeutta ei ole kuin ostajan ja myyjän yhdessä sovittaessa. Kysy lisää vaikkapa verkkokauppamme chatissa!

Ohjelmistoja tai muita digitaalisen latauksen (ESD) tuotteita ei voi palauttaa eikä niitä hyvitetä. Myöskään koneen mukaan ostetuista ohjelmistoista ei voi saada hyvitystä.

Grenius myöntää käytetyille tai kunnostetuille tuotteille 12kk takuun laskutuspäivästä alkaen, ellei toisin mainita. Näille tuotteille voi ostaa myös takuun laajennuksen. Takuun laajennus on tuote- ja kappalekohtainen.

Uusilla tuotteilla on pääsääntöisesti vuoden takuu, ellei toisin mainita. Kysy lisää takuusta asiakaspalvelusta.

Joillakin tuotteilla on valmistajan tarjoama pidempi takuuaika, joka käy ilmi tuotekuvauksesta. 

Takuu on tuote- ja kappalekohtainen

Takuu kattaa takuuajalla ilmenneet tekniset ongelmat.

Kannettavien ja puhelimien akuilla takuu on 3 kuukautta ostopäivästä.

Takuu ei myöskään kata digitaalisen latauksen ohjelmistoja, eikä asiakkaan itse aiheuttamia vikoja, jotka johtuvat esim. kastumisesta, putoamisesta, iskusta, vääränlaisesta käytöstä, asennuksista tjms. Laitteet ovat aina testattu toimiviksi ja kuvattu ennen myyntiä.


Palautukset

Katso palautusohjeet täältä


Virhevastuu

Grenius ei ota vastuuta kotisivulla, tuoteluettelossa tai muissa Greniuksen julkaisemissa tiedotteissa esiintyvien mahdollisten virheiden aiheuttamista vahingoista.


Microsoft Windows 11 yhteensopivuus

Jos tuotteen tiedoissa on maininta Microsoft Windows 11 -yhteensopivuudesta, Microsoft Windows 11 -yhteensopivuus on testattu huolellisesti, mutta Grenius Oy ei voi 100% varmuudella taata yhteensopivuutta tulevaisuudessa. Lukuunottamatta tuotekohtaista palautusoikeutta, Windows 11 -yhteensopivuuden puuttuminen ei ole palautukseen oikeuttava virhe tai vika.


Buying from Abroad

From 8/2019 Grenius shop will be open for EU Citizens. All above rules apply also for international sales, but there is an extra shipping cost, 25€/order. You can ask for an offer also in English through our chat or by email: info@grenius.fiHENKILÖTIETOLAIN MUKAINEN REKISTERISELOSTE
Rekisterin ylläpitäjä

Nimi: Grenius Oy
Osoite: Peuraniitty 5 B 22, 02750, Espoo

Rekisteristä vastuussa oleva henkilö

Sampo Saukko
010 338 9660

Rekisterin nimi

Grenius Oy asiakasrekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon, asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan yhteystiedot ja tilaamisen mahdollistavat tiedot: etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite. Mahdollisuus lähettää asiakkaalle markkinointiviestejä. Tiedot asiakkaiden tilauksista, toimituksista ja palautuksista.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen alkaessa ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä muutoksista. Asiakassuhde syntyy, kun asiakas luo verkkotunnukset verkkokauppaan tai tilaa tuotteita. Sähköpostiosoite tai asiakkaan tiedot voidaan tallennetaa Greniuksen omiin markkinointitarkoituksiin ja analysointiin, vaikka tilausta ei vietäisi loppuun saakka. Asiakas voi muuttaa myöhemmin markkinointikieltoaan.

Tietojen luovutukset

Asiakasrekisteristä ei luovuteta tietoja.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisteri säilytetään sähköisessä muodossa. Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ja asiakastietojen muuttamiseen ovat oikeutettuja vain erikseen määritellyt rekisterinpitäjän omat työntekijät.