Myyntiehdot


Tietoa koronavirustilanteen aiheuttamista poikkeuksista löydät täältä


Maksutavat

Maksunvälittäjämme Checkout Finland Oy:n ja kaikkien osamaksu- ja laskuvaihtoehtojen maksuehdot sekä tuoteselosteet löytyvät täältä.

Maksutapavalikoimamme on hyvin laaja.

Voit maksaa maksukortilla, mobiilimaksuilla tai verkkopankilla, mutta esimerkiksi myös osamaksulla- tai laskulla! Yrityksille on tarjolla myös leasingratkaisut.


Toimitustavat

Posti on suomessa nopein toimitusvaihtoehtomme. Valittavissa toimitus lähimpään Postiin, Smartpostiin tai Express- toimitus suoraan ovelle.

Toimitusaika varastossa oleville tuotteille postitse on 1-2 arkipäivää.

Valittavissa nyt myös toimitus Matkahuollon noutopisteeseen (2-3 arkipäivää) Valitse halutessasi kassalla toimitusvaihtoehdoksi ”matkahuolto noutopiste”.

Käsittelemme omasta varastosta postitse lähtevät tilaukset samana- tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ei toimituskuluja yli 29€ tilauksille.

Toimituskulut alle 29€ tilauksille on 4,90€ / tilaus

Muualle Eurooppaan toimitamme Postilla ja GLS:llä.

Digital-Download (ESD) Tuotteet toimitetaan tilauksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen tunnin sisällä normaalien aukioloaikojen puitteissa. Viimeistään 24h sisällä tilauksesta. Digitaalisen latauksen tuotteita ei voi palauttaa eikä niitä hyvitetä.

Mahdollinen, tuotekohtainen poikkeuksellinen toimitusaika on ilmoitettu tuotekuvauksessa.

Tilaukset toimitetaan suoraan tilauksella annettuun osoitteeseen tai lähimpään noutopaikkaan riippuen valitusta toimitustavasta.

Voit myös noutaa tilauksesi noutovarastoltamme, mutta sovi noutoaika aina etukäteen! Nouto on maksuton. Laitteita saa tutkia paikan päällä. Noutovaraston aukioloajat löydät täältä


Takuu, vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla jälleenmyyntikelpoisilla tuotteilla on kuluttaja-asiakkaille maksuton 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Käytettyjä tuotteita saa myös kokeilla kotona 60 päivää! Uudet tuotteet tulee olla avaamattomina alkuperäisessä pakkauksessa.

Palautukset Greniuksen kustannuksella Suomessa. Ulkomailta ostaessa asiakkaan kustannuksella.

Jos tilaajana on yritys tai yhteisö, alle 2000€ tilauksissa takuu, vaihto- ja palautusoikeus on sama kuin kuluttajalla. Yli 2000€ erissä palautus tai peruutusoikeutta ei ole kuin ostajan ja myyjän yhdessä sovittaessa. Kysy lisää vaikkapa verkkokauppamme chatissa!

Ohjelmistoja tai muita digitaalisen latauksen (ESD) tuotteita ei voi palauttaa eikä niitä hyvitetä. Myöskään koneen mukaan ostetuista ohjelmistoista ei voi saada hyvitystä.

Grenius myöntää käytetyille tai kunnostetuille tuotteille 12kk takuun laskutuspäivästä alkaen, ellei toisin mainita. Näille tuotteille voi ostaa myös takuun laajennuksen. Takuun laajennus on tuote- ja kappalekohtainen.

Uusilla tuotteilla on pääsääntöisesti vuoden takuu, ellei toisin mainita. Kysy lisää takuusta asiakaspalvelusta.

Joillakin tuotteilla on valmistajan tarjoama pidempi takuuaika, joka käy ilmi tuotekuvauksesta. 

Takuu on tuote- ja kappalekohtainen

Takuu kattaa takuuajalla ilmenneet tekniset ongelmat.

Takuu ei kata palvelimien virtalähteissä tai muissa nopeasti kuluvissa osissa ilmenneitä vikoja, ellei toisin mainita. Kannettavien ja puhelimien akuilla takuu on 3 kuukautta ostopäivästä.

Takuu ei myöskään kata digitaalisen latauksen ohjelmistoja, eikä asiakkaan itse aiheuttamia vikoja, jotka johtuvat esim. kastumisesta, putoamisesta, iskusta, vääränlaisesta käytöstä, asennuksista tjms. Laitteet ovat aina testattu toimiviksi ja kuvattu ennen myyntiä.


Palautukset

Katso palautusohjeet täältä


Grenius ei ota vastuuta kotisivulla, tuoteluettelossa tai muissa Greniuksen julkaisemissa tiedotteissa esiintyvien mahdollisten virheiden aiheuttamista vahingoista.


Buying from Abroad

From 8/2019 Grenius shop will be open for EU Citizens. All above rules apply also for international sales, but there is an extra shipping cost, 25€/order. You can ask for an offer also in English through our chat or by email: info@grenius.fiHENKILÖTIETOLAIN MUKAINEN REKISTERISELOSTE
Rekisterin ylläpitäjä

Nimi: Grenius Oy
Osoite: Peuraniitty 5 B 22, 02750, Espoo

Rekisteristä vastuussa oleva henkilö

Sampo Saukko
010 338 9660

Rekisterin nimi

Grenius Oy asiakasrekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon, asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan yhteystiedot ja tilaamisen mahdollistavat tiedot: etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite. Mahdollisuus lähettää asiakkaalle markkinointiviestejä. Tiedot asiakkaiden tilauksista, toimituksista ja palautuksista.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen alkaessa ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä muutoksista. Asiakassuhde syntyy, kun asiakas luo verkkotunnukset verkkokauppaan tai tilaa tuotteita. Sähköpostiosoite tai asiakkaan tiedot voidaan tallennetaa Greniuksen omiin markkinointitarkoituksiin ja analysointiin, vaikka tilausta ei vietäisi loppuun saakka. Asiakas voi muuttaa myöhemmin markkinointikieltoaan.

Tietojen luovutukset

Asiakasrekisteristä ei luovuteta tietoja.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisteri säilytetään sähköisessä muodossa. Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ja asiakastietojen muuttamiseen ovat oikeutettuja vain erikseen määritellyt rekisterinpitäjän omat työntekijät.