Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Microsoft Office Home and Student tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Microsoft tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Microsoft Office Home and Student

Microsoft Office Home and Student on ohjelmistopaketti, joka sisältää Word-, Excel- ja PowerPoint-ohjelmat. Se on suunniteltu opiskelijoille ja kotikäyttäjille, jotka tarvitsevat perusohjelmia tiedostojen luomiseen, muokkaamiseen ja esittämiseen. Ohjelmistopaketti on erittäin kätevä työkalu esimerkiksi koulutehtävien tekemiseen, esitysten luomiseen ja budjettien hallintaan. Microsoft Office Home and Studentin avulla voit myös tallentaa tiedostosi pilvipalveluun, jolloin voit käyttää niitä missä tahansa ja milloin tahansa. Jos etsit helppokäyttöistä ja monipuolista ohjelmistoa, joka auttaa sinua arjen askareissa, Microsoft Office Home and Student on loistava valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)