Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Microsoft Office 365 Family tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Microsoft tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Microsoft Office 365 Family

Microsoft Office 365 Family on pilvipohjainen ohjelmistopaketti, joka sisältää useita eri sovelluksia, kuten Word, Excel, PowerPoint ja Outlook. Se on suunniteltu helpottamaan työskentelyä ja kommunikointia eri laitteilla, kuten tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Tämä tuote on erinomainen valinta perheille, jotka tarvitsevat monipuolisia työkaluja kotikäyttöön, opiskeluun tai työskentelyyn. Microsoft Office 365 Family tarjoaa myös pilvitallennuspalvelun, joka mahdollistaa tiedostojen jakamisen ja tallentamisen turvallisesti. Ostaessasi tämän tuotteen saat käyttöösi kaikki tarvittavat ohjelmat yhdessä paketissa, mikä tekee työskentelystä entistä helpompaa ja tehokkaampaa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)