Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat MSI tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta MSI

MSI on tietokoneiden ja elektroniikkalaitteiden valmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten kannettavia tietokoneita, pöytätietokoneita, näytönohjaimia, emolevyjä ja muita komponentteja. MSI:n tuotteet ovat suosittuja pelaajien ja ammattilaisten keskuudessa niiden korkean suorituskyvyn ja luotettavuuden vuoksi. Asiakkaan kannattaa harkita MSI:n tuotteiden ostamista, jos hän tarvitsee tehokasta ja luotettavaa tietokonetta tai elektroniikkalaitetta, joka vastaa hänen tarpeitaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)